Jednostavno i nedvosmisleno.

Kao tehnološki naprednija mogućnost, u ovo atomsko doba, je stavljanje video materijala na www.youtube.com i korištenje tih materijala na samim stranicama. Naše stranice oduvijek prate nove tehnologije i trendove, pa smo tu mogućnost i sami iskoristili.

Sada svoje uratke možete sami objavljivati na youtube.com, a želite li da ih ovdje prikazujemo, pošaljite mail s kodom (koji generira sam youtube) - copy paste - na unije@otok-unije.com.
Imate li problema s uploadom (dizanjem) videa na youtub, javite se na mail, pa ćemo vidjeti kako dalje.

Uradak, zapravo, ne mora biti uopće vaš. Prekopajte kompjutere prijatelja, ukradite im kazetu ili CD, te se grubo našalite sa svojim bližnjima.

 

22.7.2006 svečano je otvoreno vaterpolo igralište na Unijama. Otovrenju je prisustvovalo izaslanstvo viskoih dužnosnika regije - Nada Turina-Đurić (dožupanica), Gari Cappelli (gradonačelnik Malog Lošinja) i Đurđica Šimičić (direktorica Turističke zajednice Malog Lošinja).
I nakon otvorenja, na igralištu se nastavila gužva i i borba za slikanjem u pravim vaterpolo kapicama.
 

Jastog na unijski.
Prvi puta cheef de coussine pariškog restauranta "Jean Pierre Pappin" Josip Radoslović, otkriva tajnu jednog od svojih najslavnijih recepata. Pogledajte ovaj video poučak i pokušajte to u svojoj kuhinji, jer u jastogu na unijski prije vas su uživala mnoga poznata imena svjetskog jet seta poput Bridget Bardot (ona je jela samo priloge), Rogera Moorea, Maria DelMonaca, Mime Jaušovec i mnogi drugi. U slast!

P.S. Zabranjeno za mlađe od 18 godina zbog scena eksplicitnog nasilja.

 

Kad mLidijah umrijeti.
U prvom dijelu The Priest and Tildo.
U drugom dijelu filmića miss Lidija u glavnoj ulozi.

 

 

Unije-Susak 7:2
Nakon 30 godina, Unije i Susak obnovili su tradiciju nogometnih susreta između ta dva velika sportska rivala. Nakon veličanstvenog glazbeno-scenskog dočeka na unijskoj rivi obje momčadi i brojni gledatelji uputili su se na nogometni hram u Borićima. Kako sve ipak ne bi bilo idilično, pobrinuli su se domaćini i goste sa Suska ispratili sa 7 pogodaka u mreži. Iako su iza sebe imali više od 200 navijača i jedan traktor, najveća prednost Unija ipak je bila sklonost taktičkom nadmudrivanju, te su tako domaćini nastupili sa sastavom u kojem je bio samo jedan stanovnik Unija, dok su ostatak momčadi činili prekaljeni internacionalci iz "liga petice". Je li potrebno reći da su pošteni i pomalo naivni susčani došli vođeni onom Coubertenovom "važno je sudjelovati" i sa mladim sastavom koji su odreda činili Susčani. Veselimo se uzvratu.

 

Unijska panorama.
Ovdje nije riječ o emisiji, a kada pogledate klipić shvatit ćete da se ne radi ni o informativnoj.

 

 

Smještaj na Unijama
{prognoza}